0
Your shopping cart is empty.
Cart updated

Search

 

 

0

NAPOLEONS AR "TARTARE CLASSIC" SIERU

 

Sastāvs:

Saldēta kārtainā mīkla – 1 paciņa,
Sālīta laša fileja bez ādas,
Tartare Classic” ar lasi,
Tartare Classic” ar zaļumiem,
Biskvīts ar spinātu skaidiņām,
Daži “Tartare Aperifrais” siera gabali (rotāšanai),
Zemenes un zaļumi dekorēšanai.
 
Pagatavošana:
 
Biskvītu ar spinātu skaidiņām sagatavo iepriekš saskaņā ar biskvīta cepšanas norādēm. Tikai mīklā mēs papildus pievienojam sasmalcinātus spinātus. Atdzesējiet gatavo  biskvīta cepumu, ļaujiet tam nedaudz apžūt un sasmalciniet to drupačās ar drupinātāju.
Mīklas loksnes sadaliet vairākās daļās (atbilstoši vēlamajam kūkas izmēram), izrullējiet tās un novietojiet tās blakus viena otrai uz cepešpannas, kas izklāta ar cepamo papīru. Cepiet kārtainās mīklas loksnes uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos, līdz tās kļūst gaiši zeltainas.
Uzsmērējiet Tartare Classic sieru ar lasi uz gatavās mīklas loksnes un pa virsu novietojiet laša gabaliņus. Pēc tam virsū uzlieciet vēl vienu mīklas loksni un liekat slāņus vairākas reizes. Kad esat pabeidzis visus slāņus, nedaudz saspiediet kūku ar plaukstu, lai slāņi labāk saliptu kopā un kūka nebūtu pārāk uzpūsta.
Kūkas virsu pārklājiet ar Tartare Classic sieru ar zaļumiem (varat arī apsmērēt malas), apkaisa ar spinātu cepuma drupačām, dekorējiet ar zaļumiem, sasmalcinātām zemenēm un Tartare Aperifrais siera gabaliņiem.
 
smart foreash
Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Viņi var identificēt reģistrētos lietotājus, apkopot statistiku un palīdzēt uzlabot pārlūkošanas pieredzi katram apmeklētājam atsevišķi.
Uzziniet vairāk par mūsu Privātuma politika
Piekrītu Notīriet sīkfailus un izejiet