PILDĪTAS DATELES AR NATUREK GRANDBLUE SIERU |
← |
Sastāvs:
Dateles – 6 gabali,
“NaTurek GrandBlue” siers – 100 g,
“Chavroux” siers – 1 ēdamkarote,
Ķiploka daiviņa – 1 gabals,
Apelsīns – 1 gabals,
Rums – 50 ml,
Rīvētas apelsīna miziņas – 1 karote.
Pagatavošana:
Nomazgājiet apelsīnu, sarīvējiet tā miziņu un izspiediet sulu no augļa. Sajauc apelsīnu sulu un miziņas ar rumu. Ļoti labi nomazgājiet dateles un stundu iemērciet tās apelsīnu sulas un ruma maisījumā. Sajauciet “Chavroux” sieru ar ķiploka daiviņu. Sagrieziet zilo sieru. Noteciniet dateles un pildiet tās ar kazas piena siera un ķiploku maisījumu, un pa virsu lieciet “NaTurek GrandBlue” siera gabaliņus. Pirms pasniegšanas pie galda atdzesējiet un izrotājiet ar rozmarīna lapām.
↑ | ← |