PENNE PASTA AR AL DENTE BROKOĻIEM, SPINĀTIEM UN KAZAS SIERU |
← |
Sastāvdaļas:
Penne makaroni,
Liela sauja spinātu,
Brokoļi – 1 gab.,
Zaļie sīpoli,
Krējums – 350 ml,
Milti – 1 ēdamkarote,
"Chavroux" kazas piena siers,
Makaronu novārījums – ap 2/3 glāzes,
Sāls, pipari, rozmarīna zariņš,
Sviests – 1 ēdamkarote.
Pagatavošana:
Uzvāriet makaronus sālsūdenī. Sagrieziet brokoļus (atstājiet kātiņu zupas biljonam) un ielieciet verdošā ūdenī, vāriet divas minutes, izvelciet un nekavējoties iegremdējiet ledus ūdenī (uz dažām minūtēm, tie kļūs kraukšķīgi).
Pagatavojiet mērci: panna izkausējiet sviestu, apcepiet tajā smalki sagrieztus sīpolus un rozmarīna zariņu. Pievienojiet miltus un samaisiet. Ieliejiet krējumu, pievienojiet sāli, piparus un maisiet līdz masa sabiezē. Pievienojiet makaronu novārījumu, sieru un samasiet līdz viendabīgai masai. Pievienojiet spinātus un izslēdziet uguni. Beidzot, sagatavotajā mērcē pievienojiet brokoļus un vārītus makaronus.
↑ | ← |