MAKARONI AR KRĒMĪGU KAZAS SIERU UN TOMĀTU MĒRC |
← |
Sastāvdaļas:
140 g jūsu iecienītāko makaronu
nedaudz olīveļļas
2 ķiploku daivas
1/2 žāvēta origano
1/2 žāvēta bazilika
200 g tomātu biezeņa vai sasmalcinātu konservētu tomātu bez mizas
sāls, pipari
100 g Chavroux kazas siera
Svaigas bazilika lapas pasniegšanai
rīvēts parmezāna siers pasniegšanai
Pagatavošana:
Vāra makaronus sālsūdenī lielā katlā. No vārītiem makaroniem nolejiet 50ml ūdens. Uzkarsētā pannā ielejiet nedaudz olīveļļas, sarīvējiet ķiplokus, pievienojiet oregano, baziliku un cepiet apmēram vienu minūti. Pievienojiet tomātu biezieni, ūdeni no makaroniem, sāli un piparus un sautējiet uz vidējas uguns apmēram 8 minūtes, līdz mērce nedaudz sabiezē, tad ielieciet kazas sieru. Pievienojiet makaronus pannai ar mērci un visu samaisiet. Pasniedz ar svaigām bazilika lapiņām un parmezāna sieru.
↑ | ← |