Sviestmaizes ar gaisīgu "Tartare Classic" sieru, karamelizētu sīpolu un bumbieri |
← |
Sastāvdaļas:
"Tartare Classic" siers ar lasi (var izmantot arī citas garšas)
franču bagete
3 ķiploku daivas
olīveļļa
žāvēts rozmarīns
bumbiera gabaliņš
zaļās olīvas (sagrieztas kubiņos ar laša pildījumu)
2 sīpoli
fermentēts siers
sāls, pipari
1 ēdamkarote brūnā cukura
Pagatavošana:
Nogrieziet maizītei plāno augšējo daļu. Izgrieziet iekšpusi ar mazu asu nazi. Sajauciet eļļu ar sasmalcinātu ķiploku, sāli, pipariem un rozmarīnu. Sīpolus sagrieziet pusgredzenos, uz mazas uguns apcepiet ar olīveļļu, līdz tie ir zeltaini brūni. Pievienojiet cukuru un vēl nedaudz apcepiet, līdz tas karamelizējas. Ieeļļojiet bageti un uzlieciet virsū sieru ar lasi. Pievienojiet bumbieri, olīvas un karamelizētus sīpolus. Apkaisiet ar rozmarīnu un lieciet iepriekš 190 grādu temperatūrā uzkarsētā cepeškrāsnī uz 15-20 minūtēm.
↑ | ← |