0
Your shopping cart is empty.
Cart updated

Search

 

 

0

FOKAČA AR KAZAS SIERU

 
Pagatavošana:

Gatavojam mīklu - lielā bļodā sajaucam 500g miltu ar 7g sauso raugu, šķipsnu sāls un pielejam 425ml ūdens. To visu ar mīklas mikseri dabonam mīkstā masā. Izķeksējam mīklu no bļodas uz galda, apslakām plaukstas ar olīveļļu un mīcām mīklu. Būs neparasta sajūta, taču drīz vien jūs tiksiet pie foršas fokačas mīklas, kurai jāļauj bļodā uzrūgt un nakti atpūsties istabas temperatūrā. Nākamajā rītā uzkarsējam cepeškrāsni līdz 220 grādiem, ieeļļojam vai iemiltojam pannu, vēlams mazāku nekā es izmantoju un mēģinām mīklu tā ar jūtām dabūt iekšā pannā. Ko sapratu tikai procesā, ka mīklu izlīdzināt nevajag, jāļauj tai būt tādai omulīgu pufīgai, tur tas fokačas maģijas noslēpums. Liekam mīklai pāri krēmīgus kazas piena siera gabaliņus. Es izmantoju CHAVROUX, kuru mana sieva kādu laiku riktīgi kleksēja iekšā, jo ir tāds maigs, gaisīgs, ar ļoti patīkamu un vieglu garšu. Sagriežam ripiņās čorizo desu un kārtojam to starp sieru vienā pusē un otrā čerī tomātiņus pāršķeltus uz pusēm vai smalkāk, lai priecīgi gan visēdāji, gan tie, kuri no čorizo atturas. Visam pāri svaiga rozmarīna zariņu. Visam pārslakām pāri olīveļļu un cepam cepeškrāsnī 35-40 minūtes. Izņemam maizi no pannas uz metāla restītēm un ļaujam mirkli padzist, tad sākam savu darba dienu ar gardu mielastu un metamies darbos.
 
smart foreash
Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Viņi var identificēt reģistrētos lietotājus, apkopot statistiku un palīdzēt uzlabot pārlūkošanas pieredzi katram apmeklētājam atsevišķi.
Uzziniet vairāk par mūsu Privātuma politika
Piekrītu Notīriet sīkfailus un izejiet