ORZO AR KAZAS SIERU |
← |
Chavroux mīkstais kazas siers
Recepte:
Uzkarsējam cepeškrāsni līdz maksimumam grila režīmā. Liekam cepeškrāsnī sarkano piparu un apdedzinām to. Pēc tam noņemam apsvilušo mizu, iztīrām sēklas, piparu smalki sakapājam. Liekam vārīties 250g gorzo pastu jeb risoni. Mūsu bērni tos sauc par rīsu makaroniem. Tā būs gatava aptuveni 8 minūtēs. Sagriežam smalkās pusripiņās sīpolu un eļļā apcepam. Pievienojam 2 smalki sakapātas ķiploka daiviņas. Mirkli cepams. Tad pievienojam pāris mazos kausiņus ūdens, kuru nosmeļam no katla, kurā vārās pasta. Sautējam sīpolus un ķiplokus līdz tie gatavi. Kad sīpoli un ķiploki izsautējušies, pannā pievienojam sakapātu piparu un sauju ķirštomātu, kas sagriezti 4 daļās. Apmaisām un atstājam sutināties līdz tomāti gatavi, taču nav izjukuši. Pievienojam pannā gatavo pastu un visu samaisām. Tad šaujam klāt kāds 12-14 sagrieztas melnās olīvas un sakapātus pētersīļus. Visu kārtīgi izmaisām un kārtojam šķīvjos. Pasniedzam ar pāris tējkarotēm Chavroux mīkstā kazas siera, tas piešķirs ēdienam patiesi labu un pilnīgu garšu.
↑ | ← |