Pitas maize ar vistu un KORTOS sieru |
← |
Mums būs nepieciešams:
Salātiem
Siera gabals
Tomāti
Gurķi
Zaļie lociņi
Zilais sīpols
Melnās olīvas
Zaļie pipari
Sarkanie pipari
Daži marinēti pipari
Mērcei
2 karotes medus
1 citrona sula
30 ml olīveļļas
Buntīte diļļu
Buntīte pētersīļu
Tējkarote graudaino sinepju
Tējkarote sāls
Smaržīgie pipari
1 ķiploka daiviņa
Vistai
300 g vistas krūtiņas
2 ēdamkarotes grieķu jogurta
1 tējkarote sāls
2 ķiploka daiviņas
1 garšvielu tējkarote
Buntīte diļļu
1/2 citrona sulas
Pagatavošana:
Vistas gaļu marinējam ar visiem marinādei nepieciešamiem produktiem. Pēc stunas liekam uz iesmiem. Cepam 20 minūtes cepeškrāsnī 180 grādos vai uz grila. Bļodiņā izspiežam citrona sulu, pievienojam zaļumus, ķiplokus, sinepes, pievienojam eļļu un šķidru medu. Ja jums ir biezs medus, vienkārši uzsildiet to. Salātu bļodā liekam rupji sagrieztu tomātu, gurķi, papriku, plānos pusgredzenos sagrieztu sīpolu un smalki sagrieztu lociņu un marinētu papriku. Pievieno olīvas. Kortos siera gabalu sagriež kubiņos. Salātiem pievieno mērci un samaisa.
↑ | ← |