0
Your shopping cart is empty.
Cart updated

Search

 

 

0

KĀ TIEK PAGATAVOTS SIERS CAMEMBERT UN BRIE?

 
Turek pelējuma sieri tiek ražoti no govs piena (mūsu piedāvājumā ir arī Camembert tipa sieri no kazas piena).
Tie pieder pie fermenta sieru grupas, kas nogatavojas ar Penicillium candidum tipa virsmas pelējuma pārklājumu. Piens, kas ir nepieciešams siera ražošanai, tiek pakļauts nogatavošanās procesam ar atbilstošu baktēriju kultūru un augstākminētā pelējuma tipa izmantošanu. Piena koagulācija tiek panākta, pateicoties siera fermenta* piedevai -  enzīmam, kas izraisa „saldas garšas” piena sarecēšanu. Pēc formēšanas siera tipam atbilstošās formās, sieri tiek atsūkaloti, sālīti, žāvēti un nogatavināti. Šajā ražošanas posmā veidojas specifiskas organoleptiskās, galvenokārt gatavā produkta, garšas un smaržas īpašības. Nogatavojies siers automātiski tiek iepakots pakošanas mašīnās un pēc atdzesēšanas nosūtīts tirdzniecībai. Pelējuma sieru Turek un Sekret Mnicha ražošanā mēs izmantojam mikrobioloģisko siera fermentu (sintētisko), kas ir ļoti svarīgi patērētājiem, kuri ir veģetārieši.
*Siera ferments – enzīmu preparāts, kas tiek iegūts no teļu kuņģiem un satur himozīnu, sauktu par renīnu.

 

 
smart foreash
Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Viņi var identificēt reģistrētos lietotājus, apkopot statistiku un palīdzēt uzlabot pārlūkošanas pieredzi katram apmeklētājam atsevišķi.
Uzziniet vairāk par mūsu Privātuma politika
Piekrītu Notīriet sīkfailus un izejiet