PANKŪKAS AR CHAVROUX UN LASI |
← |
Sastāvs:
Mīkla:
Olas – 3 gabali,
Piens – 220 ml,
Milti – 160 ml,
Kausēts sviests – 1,5 karote,
Šķipsniņa cukura un sāls,
Eļļa (cepšanai).
Pildījumam:
“Chavroux” kazas piena siers,
Kūpināts lasis,
Redīsi,
Pētersīļi vai citi zaļumi.
Pagatavošana:
Ielieciet visas mīklas sastāvdaļas dziļā bļodā un visu samaisiet ar mikseri līdz viendabīgai masai. Ielejiet pannā eļļas šļakatu, labi uzkarsējiet, ielejiet mīklas kausiņu un apļveida kustībā vienmērīgi izlīdziniet pa pannas virsmu. Pēc vienas puses cepšanas (kad pankūka kļūst zeltaina) apgrieziet pankūku un cepiet vēl dažas minūtes.
Salociet ceptās pankūkas uz pusēm (lai iegūtu pusmēness formu), izklājiet kazas piena sieru, uzlieciet lasi, plāni sagrieztus redīsus un dažas pētersīļu lapas. Atkal salieciet pankūku uz pusēm, lai iegūtu trīsstūrveida formu. Jūs to varat pasniegt atsevišķi, kopā ar skābo krējumu vai citu iecienītu mērci.
↑ | ← |