0
Your shopping cart is empty.
Cart updated

Search

 

 

0

Ravioli ar sieru un spinātiem.

 

Sastāvs:

Mīkla:
300 g cieto kviešu milti,
3 olas,
Šķipsniņa sāls.
 
Pildījums:
NaTurek Kozi Mild” vai "Chavroux" kazas piena siers,
200 g svaigi vai saldēti spināti,
30 g sviests,
1 ola,
30 grami rīvēts Parmesan siers,
Šķipsniņa rīvēta muskatrieksta,
Sāls, pipari (pēc garšas).
 
Pagatavošana:
 
Mīkla: gatavojām mīklu no miltiem, olām un šķipsniņas sāls. Pārklājiet mīklu ar dvieli un atstājiet uz 1 stundu istabas temperatūrā.
Pildījums: sagriež spinātus strēmelītēs (saldētie spināti vispirms jāatkausē) un apcep sviestā. Atdzesējiet spinātus, sajauciet tos ar “NaTurek Kozi” un Parmesan sieru, muskatriekstu, sāli un pipariem. Tad sakul olu, pievieno to un visu labi samaisa.
Mīklu sadaliet 8 daļās. Izrullējiet 8 apmēram 2 mm biezas taisnstūrveida mīklas loksnes. Sagatavoto pildījumu izklāj ar tējkaroti ik pēc 3 cm, atstājot 2 cm no malām. Pārklājiet ar citu mīklas lapu. Uzmanīgi saspiediet malas un atstarpes starp pildījumu un nogrieziet ar mīklas ritenīti vai nazi.
Ielieciet izveidotos ravioli verdošā sālītā ūdenī, kur pievienota nedaudz olīveļļa, lai nepieļautu salipšanu. Vāra apmēram 5 minūtes, līdz ravioli uzpeld ūdens augšpusē. Pasniedziet ravioli ar kausētu sviestu vai kādu iecienītu mērci un apkaisiet ar Parmesan sieru.
 
smart foreash
Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Viņi var identificēt reģistrētos lietotājus, apkopot statistiku un palīdzēt uzlabot pārlūkošanas pieredzi katram apmeklētājam atsevišķi.
Uzziniet vairāk par mūsu Privātuma politika
Piekrītu Notīriet sīkfailus un izejiet