KŪKA AR ŠĶIŅĶI, OLĪVĀM UN NATUREK GRAND BLUE SIERU |
← |
Sastāvs:
Šķiņķis – 150 g,
“NaTurek GrandBlue” siers – 150 g,
Milti – 250 g,
Olas – 4 gab.,
Cepamais pulveris – 15 g,
Eļļa – 100 g,
Baltvīns – 100 g,
Olīvas (zaļas un melnas) – 150 g,
Pasifloras augļu biezenis,
Sasmalcināti lazdu rieksti,
Zaļumi dekorēšanai.
Pagatavošana:
Bļodā sakuļ eļļu, olas un vīnu, tad pievieno miltus, cepamo pulveri un visu labi samaisa (jāiegūst bieza mīkla). Pievienojiet kubiņos sagrieztu sieru, sagrieztas olīvas, smalki sagrieztu šķiņķi un visu atkal labi samaisiet.
Ielejiet iegūto masu formas cepešpannā, kura iesmērēta ar eļļu un cepiet uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos apmēram 30–40 minūtes. Atdzesējiet kūku cepeškrāsnī, pēc tam sadaliet to vēlamā lieluma porcijās. Uzlieciet gabalu uz šķīvja, dekorējiet ar sasmalcinātiem lazdu riekstiem, pārklājiet ar pasifloras biezeni un dekorējiet ar zaļumiem.
↑ | ← |