TUREK CAMEMBERT SIERA FONDĪ |
← |
Sastāvdaļas:
400 ml izturēts baltvīns,
400 g (3,5 iepakojumi) attīrīts no plēvītes "Turek Camembert" siers,
50 ml kalvadosa,
Šķipsniņa rīvēta muskatrieksta,
Pipari,
Piedevas,
Kviešu maize.
Pagatavošana:
"Turek Camembert" sieru sarīvējiet uz rupjas rīves. Traukā, kas paredzēts fondī pagatavošanai, uzkarsējiet vīnu tā, lai tas neuzvārās. Pieberiet sarīvētu sieru un maisiet tik ilgi, kamēr izveidojas bieza, viendabīga masa. Masai pievienojiet piparus un muskatriekstus, pēc tam pārlejiet ar glāzi kalvadosa. Tādā veidā sagatavotu ēdienu karstā fondī traukā novietojiet uz sildītāja. Vārīšanas laikā fondī var sabiezināt, pieberot karoti kartupeļu miltu un pievienojot citrona sulu. Tas novērsīs ēdiena sarecēšanu.
Svaiga baltmaize sagrieziet kvadrātos ar malas garumu apmēram 3 cm. Baltmaizes kvadrātus uzspraudiet uz komplektā iekļautās dakšas un iemērcējiet fondī.
↑ | ← |