0
Your shopping cart is empty.
Cart updated

Search

 

 

0

Tomātu pārsteigums ar CHAVROUX sieru

 
Sastāvdaļas:
 
12 apaļi tomāti,
200 g svaiga "Chavroux" siera,
Puse gurķa,
500 g burkānu,
2 tējkarotes nokāstu kaperu,
8 melnās olīvas,
4 pētersīļu saišķi,
1 karote citrona sulas,
1 apelsīna sula,
1 tējkarote balzametiķa.
 
Pagatavošana:
 
Tomātiem nogriež augšējo cepurīti un piesardzīgi ar tējkaroti izņem vidu, nesabojājot sieniņas. Gurķi nomizo, gareniski pārgriež uz pusēm, ar tējkaroti izgrebj sēklas un sagriež to kubiciņos. No olīvām izņem kauliņus un sagriež tās šķēlītēs. Sakapā pētersīļus. Liek "Chavroux" sieru lielā bļodā, pievieno citrona sulu un ar dakšu saspaida. Pievieno sagriezto gurķi, olīvu šķēlītes, kaperus un sakapātos pētersīļus. Ar iegūto masu piepilda tomātus. Nomizo un sarīvē burkānus. Liek salātu bļodā. Bļodā izspiež apelsīna sulu. Pievieno sāli, piparus, apelsīnu sulu, balzametiķi un olīveļļu, samaisa. Mērci pārlej pār salātiem. Pasniedz 3 pildītos tomātus porcijā, kam pievienoti rīvētie burkāni ar apelsīniem. Ieteikums: izņemto tomātu iekšpusi (mīkstumu, sulu un sēklas) paglabājiet, lai pievienotu "Bolognese" mērcei vai pat tomātu salātiem! Lai ietaupītu laiku, izmantojiet jau iepakojumā nopērkamus rīvētus burkānus, melnās olīvas bez kauliņiem, apelsīnu sulu iepakojumā un saldētus kapātus pētersīļus.

 

 
smart foreash
Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Viņi var identificēt reģistrētos lietotājus, apkopot statistiku un palīdzēt uzlabot pārlūkošanas pieredzi katram apmeklētājam atsevišķi.
Uzziniet vairāk par mūsu Privātuma politika
Piekrītu Notīriet sīkfailus un izejiet