Glāze saules ar Chavroux sieru |
← |
Sastāvdaļas:
3 tomāti,
1 "Chavroux" siera piramīda,
3 ēdamkarotes olīveļļas,
1 ēdamkarote citrona sulas,
2 ēdamkarotes ciedru riekstu,
1 zariņš pētersīļu un maurloki,
Sāls,
Pipari.
Pagatavošana:
Tomātus sagriež 4 daļās, izņem sēklas un sagriež kubiciņos.
Uzber sāli un piparus, ar karoti ieliek tomātu kubiciņus 6 nelielās glāzēs. Bļodā samaisa saspiestu "Chavroux" sieru ar 2 ēdamkarotēm olīveļļas un citrona sulas, tad pieber piparus pēc garšas.
Ar karoti ieliek šo masu glāzēs kā nākamo slāni virs sagrieztajiem tomātiem.
Smalki sakapā zaļumus. 1 minūti cepeškrāsnī uz nepiedegošas pannas apgrauzdē ciedru riekstus, pievieno zaļumus un atlikušo olīveļļu.
Ar karoti kārto glāzēs.
↑ | ← |