0
Your shopping cart is empty.
Cart updated

Search

 

 

0

NATUREK KAMAMBĒRA UZKODA

 

Sastāvs:

Mīļākās maizes klaips,
Sāls, pipari,
Svaigs timiāns,
Olīvu eļļa,
Saberztas dzērvenes ar medu,
Bekona strēmeles,
Brūnais cukurs,
Čili pipari (dekorēšanai),
Piparmētru lapas un citi zaļumi (dekorēšanai).
 
Pagatavošana:
 
Nogrieziet maizes klaipa virspusi un mīkstuma iekšpusē izgrieziet divus apļus (siera izmērā; jūs varat arī izmantot nelielu klaipu, tad varat izgriezt vienu apli). Maizes malas sagrieziet vertikāli ik pēc 1-1,5 cm. Iekšpusē iegriezumus iesmērējiet ar eļļu, un apberiet ar nelielu sāls un piparu daudzumu pēc garšas.
Nogrieziet siera augšpusi (tikai garoziņu) un ievietojiet sieru maizē izgrieztajos apļos, apkaisiet ar timiānu un bagātīgi apsmērējiet ar dzērveņu un medus biezeni.
Aptiniet maizi ar sieru folijā. Cep 20 minūtes 175 grādos.
Bekona strēmeles izklājiet cepešpannā ar pergamenta papīru. Pēc neilga laika cepeškrāsnī apgrieziet strēmeles uz otru pusi un apkaisiet ar cukuru, tad apcepiet vēl dažas minūtes. Izlieciet uz papīra dvieļa, lai notek nevajadzīgās taukvielas. Pēc tam, kad bekons ir nedaudz atdzisis, sasmalciniet to un ar to pārkaisiet maizi ar sieru. Dekorējiet ar čili pipariem, svaigām piparmētru lapām un citiem zaļumiem. Iesakām ēst uzreiz, kamēr siers joprojām ir silts.
 
smart foreash
Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Viņi var identificēt reģistrētos lietotājus, apkopot statistiku un palīdzēt uzlabot pārlūkošanas pieredzi katram apmeklētājam atsevišķi.
Uzziniet vairāk par mūsu Privātuma politika
Piekrītu Notīriet sīkfailus un izejiet