0
Your shopping cart is empty.
Cart updated

Search

 

 

0

Chavroux kanapē un svaigi pavasara salāti

 
Sastāvdaļas:
 
150 g "Chavroux" siera,
1 bagete vai 1 klaipiņš rupja maluma miltu maizes,
2 plānas šķēles prosciutto šķiņķa,
200 g ķiršu tomātu,
1 sarkana paprika,
1 romiešu salātu galviņa,
150 g konservētu artišoku sulā,
100 g mazo kukurūzas vālīšu,
8 pipargurķīši,
4 saulē kaltēti, olīveļļā marinēti tomāti,
2 ēdamkarotes jogurta,
1 ēdamkarote citronu sulas,
2 pētersīļu zariņi,
1 zariņš bazilika,
Pipari,
 
Pagatavošana:
 
Maizi sagriež aptuveni 2 cm biezās šķēlēs, liek uz cepešpannas.
Grauzdē no 2 līdz 3 minūtēm, neļauj apdegt. Kad grauzdiņi viegli apbrūnējuši, tos izņem no cepeškrāsns un ļauj atdzist. Šķiņķi sagriež plānās strēmelēs.
Papriku  pārgriež uz pusēm, izņem sēklas un sagriež strēmelēs. "Chavroux" sieru uzziež uz grauzdiņiem, trešo daļu šķēles garnē ar šķiņķa strēmelītēm. 
Pievieno dažus pētersīļu zariņus. Garnē otro trešdaļu škēles ar ķiršu tomātu un pipargurķīšu pusītēm. Atlikušo trešdaļu grauzdiņa garnē ar sarkano papriku un baziliku.
Nomazgā un nosusina romiešu salātu lapas, saplēš tās un liek salātu bļodā, pievieno pārējos ķiršu tomātus un nokāstas mazās kukurūzas vālītes. Nolej šķidrumu no artišokiem, sagriež tos 4 daļās un pievieno salātiem. 
Kaltētos tomātus nosusina uz virtuves dvieļa, smalki sakapā un pievieno salātiem. Citā traukā samaisa olīveļļu, jogurtu un citrona sulu. Pēc garšas pievieno svaigi maltus piparus. Pārlej salātiem. Kanapē pasniedz ar salātiem.

 

 
smart foreash
Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Viņi var identificēt reģistrētos lietotājus, apkopot statistiku un palīdzēt uzlabot pārlūkošanas pieredzi katram apmeklētājam atsevišķi.
Uzziniet vairāk par mūsu Privātuma politika
Piekrītu Notīriet sīkfailus un izejiet